Win een drone!

- 23 januari 2019 -

WIN EEN DRONE! BEZOEK DE OPEN DAG OP 26 JANUARI 2019

Is het tijd om jouw toekomst in de elektro- en installatietechniek, metaal, bouw of procestechniek te starten? Bezoek onze open dag op zaterdag 26 januari 2019 van 10.00 uur tot 15.00 uur én misschien win jij wel een fantastische drone!

VOORWAARDEN
1. Bezoek onze open dag op 26 januari 2019 en laat zien door in te checken via Facebook dat je aanwezig bent geweest.
2. Like onze Facebookpagina; www.facebook.com/technicampus. Zo blijf je ook op de hoogte van alle activiteiten en evenementen op de Technicampus.
3. Vul op de open dag het aanmeldformulier in met de gevraagde gegevens.
4. Je start je opleiding op de Technicampus in het aankomend opleidingsjaar (2019/2020).

Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de prijsvraag/winactie.

De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De winnaar zal bekend worden gemaakt in oktober 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Aan de getoonde afbeelding kunnen geen rechten ontleend worden. Origineel kan afwijken van getoonde afbeelding.

De door de deelnemers verstrekte (persoons)gegevens worden opgenomen in een bestand van de Technicampus. De (persoons)gegevens worden door de Technicampus gebruikt voor het opnemen van contact en de uitvoering van de winactie waaronder de trekking van de prijs.

Door deelname aan deze winactie verlenen de prijswinnaars toestemming aan de Technicampus om hun namen, alsmede mogelijke foto’s/video’s van de prijsuitreiking, voor promotionele doeleinden met betrekking tot de winactie te gebruiken en onder meer via de Website, op de Social media pagina’s en de nieuwsbrief van de Technicampus bekend te maken.

De Technicampus draagt er zorg voor dat de verzameling van de persoonsgegevens voldoet aan de relevant wet- en regelgeving waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens.