Opleiding Metselen

Tijdens de basisopleiding Metselen leer je alles over de verschillende steensoorten, lijmen en species. Je gaat aan de slag met diverse metselverbanden en leert mooie rechte en vlakke muren te metselen. Na deze opleiding kun je doorstromen naar een allround-opleiding, met aandacht voor bijvoorbeeld bogen metselen, tegelwerk maken en stukadoren.

Afwisselend en uitdagend werk

Werken in de bouw is nooit saai. Je werkt vaak samen met anderen, komt op verschillende locaties en je hebt te maken met diverse projecten. Elke dag is anders! Op de Technicampus kun je een BBL-traject Bouw niveau 2, 3 en 4 volgen. Eén dag per week krijg je bij ons praktijk- en theorielessen, de overige vier dagen werk je bij een leerbedrijf.

Werken en leren mét salaris!

In het BBL- traject (beroeps begeleidende leerweg) werk je drie of vier dagen per week bij een leerbedrijf, de overige dagen ben je op de Technicampus. Hier wisselen we praktijklessen in technische vakvaardigheden af met theorie. Soms start je in de BOL om daarna over te stappen naar een BBL-variant. Tijdens de opleiding ontvang je een salaris.

Uitdagend en persoonlijk

In onze ruime en modern ingerichte werkplaatsen ga je aan de slag met uitdagende opdrachten en vernieuwende technieken. Omdat we kleinschalig zijn, kennen wij onze studenten persoonlijk. Zo kunnen we snel schakelen en hebben we écht aandacht voor jouw ontwikkeling.

Vak van de toekomst

Je verlaat de Technicampus met een erkend mbo-diploma van Aventus. Aan werk geen gebrek, het tekort aan technische vakmensen groeit snel!
Daarom investeren wij graag, samen met het bedrijfsleven, in jouw technisch talent.