Naast de praktijkvakken, leer je op de Technicampus de theorie achter de techniek. De theorievakken worden verzorgd door Aventus, het regionale opleidingencentrum in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Aventus biedt middelbaar beroepsonderwijs (mbo), educatie voor volwassenen en bedrijfsopleidingen aan. Met tweehonderd mbo-opleidingen en 1.200 medewerkers is Aventus de grootste onderwijsaanbieder in de Stedendriehoek.

Deskundige begeleiding

Het is prettig leren bij Aventus. Welke opleiding deelnemers ook volgen: zij ontwikkelen die competenties die nodig zijn om goed te functioneren in hun beroep en in onze samenleving. Zij kunnen daarbij rekenen op onze 1.200 medewerkers, die deelnemers met veel deskundigheid en enthousiasme begeleiden.

Klik hier voor meer informatie over Aventus

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen