Als monteur onderhoud je en los je storingen op aan het werktuigbouwkundig gedeelte van apparaten en installaties. Na de opleiding Eerste Monteur Service & Onderhoud Werktuigbouw kun je doorstromen naar Technicus Service & Onderhoud Werktuigbouw (niveau 4).

Werken met een strak en organisch veelzijdig product

Je komt metaal tegen in bijna alles wat je aanraakt: huizen, trappen, liften en machines. Als metaalvakman maak je grote constructies en werk je met pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek aan grote productielijnen. Op de Technicampus kun je een BBL-traject Metaal niveau 2 en 3 volgen. Eén of twee dagen per week krijg je bij ons praktijk- en theorielessen, de overige dagen werk je bij een leerbedrijf.

Werken en leren mét salaris!

In het BBL-traject (beroeps begeleidende leerweg) werk je drie of vier dagen per week bij een technisch leerbedrijf, de overige dagen ben je op de Technicampus. Hier wisselen we praktijklessen in technische vakvaardigheden af met theorie. Soms start je in de BOL om daarna over te stappen naar een BBL-variant. Tijdens de opleiding ontvang je een salaris.

Uitdagend en persoonlijk

In onze ruime en modern ingerichte werkplaatsen ga je aan de slag met uitdagende vraagstukken en vernieuwende technieken. Omdat we kleinschalig zijn,  kennen wij onze studenten persoonlijk. Zo kunnen we snel schakelen en hebben we écht aandacht voor jouw ontwikkeling

Vak van de toekomst

Je verlaat de Technicampus met een erkend mbo-diploma van Aventus. Aan werk geen gebrek, het tekort aan technische vakmensen groeit snel!

Daarom investeren wij graag, samen met het bedrijfsleven, in jouw technisch talent.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen