Open dag Technicampus 2019 groot succes!

- 08 februari 2019 -

Open dag groot succes

Het is alweer 2 weken geleden dat de open dag plaatsvond op de Technicampus. Alle disciplines waren aanwezig; metaal, bouw, elektro- en installatietechniek, procestechniek en smart technology. Naast docenten, instructeurs en leermeesters, waren er leerbedrijven en (onze) medewerkers in opleiding aanwezig, waardoor de nieuwe talenten een goed beeld konden krijgen over de opleiding en gerichte vragen konden stellen. Als bezoeker van de open dag kon je je talent laten zien door middel van virtueel lassen. En dat bleek moeilijker dan gedacht!

De toestroom van nieuw talent was nog nooit zo hoog als dit jaar. Dat is goed nieuws voor ons als Technicampus, maar ook zeker voor Techniek in de regio. Met een groot aantal technische bedrijven en een tekort aan techniekpersoneel biedt dit kansen. Voor een ieder die deze geslaagde open dag heeft moeten missen, woensdag 13 maart a.s. vindt er een informatiemiddag / -avond plaats op de Technicampus, dus zorg dat je er bij bent!

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen