Alles onder 1 dak

Binnen de muren van de Technicampus heerst een bedrijfsmatige cultuur. De praktijkhallen ademen de sfeer van een werkplaats. De opleiders komen uit de praktijk en er wordt een beroep gedaan op de zelfstandigheid van studenten. Uitdagende praktijkopdrachten zorgen ervoor dat onze studenten het vak tot in de puntjes gaan beheersen.

We sluiten aan bij  recente ontwikkelingen binnen de techniek en in het bedrijfsleven. In samenwerking met het MKB ontwikkelen we innovatieve projecten.  Deze projecten dagen docenten en studenten uit om zich te verdiepen in complexe vraagstukken en innovatieve technieken. Binnen de projecten werken we waar mogelijk samen met het HBO.  Zo verbinden we onderwijs en bedrijfsleven met elkaar. Een situatie die, na het afronden van de opleiding, in de praktijk veelvuldig voor zal komen.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen