De eerste monteur werktuigkundige installaties heeft een uitvoerende en vaktechnisch begeleidende rol. Je werkt zelfstandig of, afhankelijk van de grootte van het project, onder supervisie van een leidinggevende. Je speelt in op wisselende en onverwachte omstandigheden en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk én het werk van de monteurs die je begeleidt. Na deze opleiding kun je doorstromen naar de opleiding Servicetechnicus Installatietechniek of Leidinggevend Monteur Werktuigkundige Installaties, niveau 4.

Thuis in de wereld van gas, water, cv en elektra

Als student elektro- en installatietechniek werk je aan elektrotechnische installaties, installaties voor gas, water en centrale verwarming. Je leert ook over sanitair, hemelwater, daken en ventilatie. Naast inhoudelijke vakken hebben we aandacht voor theoretische vakken als natuurkunde en wiskunde en materiaal tekenen. Andere vakken zijn communicatie en klantgericht handelen.

Werken en leren mét salaris!

In het BBL- traject (beroeps begeleidende leerweg) werk je drie of vier dagen per week bij een technisch leerbedrijf, de overige dagen ben je op de Technicampus. Hier wisselen we praktijklessen in technische vakvaar-digheden af met theorie. Je start in de BOL om daarna over te stappen naar een BBL-variant. Tijdens de BBL-opleiding ontvang je een salaris.

Uitdagend en persoonlijk

In onze ruime en modern ingerichte werkplaatsen ga je aan de slag met uitdagende vraagstukken en vernieuwende technieken. Omdat we
kleinschalig zijn, kennen wij onze studenten persoonlijk. Zo kunnen we snel schakelen en hebben we écht aandacht voor jouw ontwikkeling.

Vak van de toekomst

Je verlaat de Technicampus met een erkend mbo-diploma van Aventus. Aan werk geen gebrek, het tekort aan technische vakmensen groeit snel!

Daarom investeren wij graag, samen met het bedrijfsleven, in jouw technisch talent.