U zoekt enthousiaste werknemers voor uw bedrijf, jonge mensen die de handen uit hun mouwen willen steken en zin hebben om een technisch beroep te leren. De Technicampus is uw partner in het werven en opleiden van uw leerling-medewerkers.

Modern en innovatief

De Technicampus werft jongeren voor de techniek, wij zorgen ervoor dat zij de weg naar u als werkgever weten te vinden. De jongere werkt drie of vier dagen per week binnen uw (leer)bedrijf en is een of twee dagen per week op de Technicampus. Wij verzorgen theorielessen en de jongere leert technische vakvaardigheden van ervaren praktijkopleiders. In de grote en modern ingerichte werkplaatsen staan praktijk, theorie en innovatie heel dicht naast elkaar. In een samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs werken onze studenten samen aan innovatieve projecten.

Kleinschalig

Toch is de Technicampus Stedendriehoek kleinschalig en kennen wij alle studenten persoonlijk. Wij streven ernaar dat iedereen de Technicampus met een diploma verlaat.

Meer informatie?

  • Voor de Bouw neem contact op met Gerben Beusekamp door te mailen naar beusekamp@bouwmensen-deventer.nl of door te bellen naar 06-14998003
  • Voor Metaal neem contact op met Alex van Leeuwen door te mailen naar info@technicampus.nl of door te bellen naar 088 – 0351300
  • Voor Elektro- en installatietechniek neem contact op met Maarten Berkhout via 06-107 22 119
  • Voor Procestechniek kan je contact op nemen door te bellen naar 088-0351361

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen