Als timmerman kun je in de bouw op vele gebieden werkzaam zijn. In de nieuwbouw, onderhoud of renovatie. Tijdens de basisopleiding Timmeren volg je verschillende vakken als betonwerk, uitzetten en stellen, dakwerk, gevelbekleding en machinale houtbewerking. Na deze opleiding kun je doorstromen naar één van de opleidingen op niveau 3: Allround Timmerman. Je kunt dan kiezen voor Allround Timmerman Restauratie, – Bouw en werkplaats of – Nieuwbouw.

Afwisselend en uitdagend werk

Werken in de bouw is nooit saai. Je werkt vaak samen met anderen, komt op verschillende locaties en je hebt te maken met diverse projecten. Elke dag is anders! Op de Technicampus kun je een BBL-traject Bouw niveau 2, 3 en 4 volgen. Eén dag per week krijg je bij ons praktijk- en theorielessen, de overige vier dagen werk je bij een leerbedrijf.

Werken en leren mét salaris!

In het BBL- traject (beroeps begeleidende leerweg) werk je drie of vier dagen per week bij een leerbedrijf, de overige dagen ben je op de Technicampus. Hier wisselen we praktijklessen in technische vakvaardigheden af met theorie. Soms start je in de BOL om daarna over te stappen naar een BBL-variant. Tijdens de opleiding ontvang je een salaris.

Uitdagend en persoonlijk

In onze ruime en modern ingerichte werkplaatsen ga je aan de slag met uitdagende opdrachten en vernieuwende technieken. Omdat we kleinschalig zijn, kennen wij onze studenten persoonlijk. Zo kunnen we snel schakelen en hebben we écht aandacht voor jouw ontwikkeling.

Vak van de toekomst

Je verlaat de Technicampus met een erkend mbo-diploma van Aventus. Aan werk geen gebrek, het tekort aan technische vakmensen groeit snel!
Daarom investeren wij graag, samen met het bedrijfsleven, in jouw technisch talent.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen