SKZ Operator Academy leidt procesoperators op

- 14 november 2019 -

Op 13 november hebben meerdere HR-managers, de directeur HR Benelux en productiemanagement van Smurfit Kappa de Technicampus bezocht. Smurfit Kappa Zedek Deventer, Technicampus, Aventus en Olympia geven sinds enkele jaren samen vorm aan de SKZ Operator Academy. Een succesvolle samenwerking waarin SKZ zowel flex- als vaste medewerkers opleidt tot procesoperators A en B.

De Technicampus maakt hierbij gebruik van een didactische simulatiefabriek, waarbij de operators alle aspecten van procestechniek kunnen simuleren en waar, in tegenstelling tot de eigen productielijnen, storingen en procesfouten gesimuleerd kunnen worden. Samen met de onderliggende theorie en de proeve van bekwaamheid resulteert de opleiding in een erkend MBO-diploma.

Technicampus voert de opleidingen uit voor meerdere procesbedrijven in de regio. Naast het opleiden tot een erkend diploma kunnen ook maatwerktrajecten samengesteld worden.

Ge├»nteresseerd? Neem contact met ons op via 088 – 035 1300 of mail naar┬áj.jansen@technicampus.nl

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen