A+O Metalektro: hogere vergoeding 2-daagse BBL-student

- 14 november 2019 -

A+O Metalektro heeft de vergoeding voor het opleiden van leerlingen met ingang van dit schooljaar aangepast. A+O Metalektro werkt voortaan met twee vergoedingsvarianten.

Voor het opleidingsconcept intensief (3 om 2) geldt met ingang van schooljaar 2019-2020 een vergoeding van €3.800 per studiejaar. Deze opleidingsvariant is de variant waar OBM Oost vooral mee werkt: de student gaat 2 dagen naar school en werkt drie dagen bij het metaalbedrijf.

Het opleidingsconcept regulier (4 om 1), waarbij de student vier dagen naar school gaat en één dag werkt in het BBL-traject, kan bij A+O Metalektro rekenen op een vergoeding van €3.000 per studiejaar.

Meer weten over het opleiden van een werknemer? Neem dan contact op met het Opleidingsbedrijf Metaal. OBM Oost is bereikbaar via 038-4669051 of mail naar info@obm-oost.nl

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen