Mike van Cooten, winnaar Samsung Tablet

- 07 maart 2016 -

Mike van Cooten, winnaar Samsung Tablet

Op de druk bezochte opendag van de Technicampus op 23 januari jl. maakten toekomstige vaklieden kans op een Samsung Tablet. Directeur van de Technicampus, Jan Jansen, heeft de tablet mogen overhandigen aan de gelukkige winnaar Mike van Cooten. Mike kwam tijdens de opendag spieken bij de richting Installatietechniek/elektro. Door zich aan te melden en de Technicampus op Facebook te ‘liken’ heeft hij de tablet mogen ontvangen.

Techniek is hot. Techniek biedt baangarantie. Nu al maar zeker ook in de toekomst zijn er grote tekorten in technische beroepen. Dat inzicht had Mike allang en jong talent met inzicht is precies wat we zoeken in de techniek. Heb jij de opendag gemist? Op 16 maart heb je een extra kans om je te laten inspireren en informeren voor jouw toekomst in de techniek.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen