Geluidloos schoffelen

- 04 juli 2016 -

Geluidloos schoffelen

Kunnen jullie mijn op diesel aangedreven schoffelmachine elektrisch maken? Deze vraag heeft Jopie Duijnhouwer van Tuinderij Haverkamp ingebracht voor de Cleantech Batlle in 2015. Tijdens de Cleantech Battle strijden teams, bestaande uit studenten en bedrijven, tegen elkaar voor het beste innovatieve idee.

Vanaf het voorjaar werkt de tuinderij met de vernieuwde schoffelmachine. ‘Hij doet het fantastisch!’, aldus Jopie Duijnhouwer. Studenten van Technicampus hebben al het sleutelwerk verricht en sinds dit jaar zijn ook de trillingen eruit. Dus kan Jopie Duijnhouwer weer genieten van de rust en de vogels horen fluiten tijdens het schoffelen!

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen