Open Dagen – aanmeldformulier

- 26 november 2020 -

Open Dagen – aanmeldformulier

Open dagen Technicampus Deventer op 17, 18, 26 en 27 november 2020. Ben jij erbij? Meld je dan aan.

Aanmelding Open Dagen November 2020

  • Leuk dat je wilt komen. Welkom! Op dit moment hanteren wij een maximumaantal bezoekers per tijdsblok/open dag en een maximumduur van het bezoek van 30 minuten. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Wij houden ons aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en houden actuele informatie over de maatregelen i.v.m. het coronavirus COVID-19 in de gaten. Wanneer het bezoek moment van jouw keuze vol zit, nemen we graag contact met je op om een ander moment te plannen.
    Mocht je nog geen richting voor ogen hebben, geef dan 'nog onbekend' aan. Wij nemen contact met je op om jouw bezoek verder met je af te stemmen.
    Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen is het bezoekersaantal aan een maximum gebonden. Wij verzoeken je om alleen te komen óf met maximaal 1 volwassene (ouder/verzorger/ed) de Technicampus te bezoeken.
    Ik ga akkoord met de opslag van de ingevulde gegevens.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen