Open Dagen 2, 3, 11 en 12 maart

- 02 februari 2021 -

Weet jij al wat jouw volgende studie wordt na de middelbare school?  Ben jij je aan het oriënteren op een opleiding en wil je weten wat er in de techniek mogelijk is?

Wij openen op 2, 3, 11 en 12 maart onze deuren voor jou!

Ben jij klaar voor een opleiding in de techniek? Kijk of een opleiding in de techniek bij jou past, door echt te zien en te ervaren.

Wil jij je talentvol ontwikkelen in de techniek? Kom naar één van de open dagen op de Technicampus!

Coronaproof en met aandacht voor de richtlijnen stemmen wij graag vooraf jouw bezoekaf. Daarom is aanmelden via onze website verplicht.

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Technicampus opent de deuren

    Mocht je nog geen richting voor ogen hebben, geef dan 'nog onbekend' aan. Wij nemen contact op om jouw bezoek verder met je af te stemmen.
    Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen is het bezoekersaantal aan een maximum gebonden. Wij verzoeken je om alleen te komen óf met maximaal 1 volwassene (ouder/verzorger/ed) de Technicampus te bezoeken.
    Ik ga akkoord met de opslag van de ingevulde gegevens.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen