Kies voor een opleiding bij de Technicampus

- 06 april 2020 -

Kies jij voor een opleiding bij de Technicampus? Of ben je nog niet helemaal zeker van je keuze en heb je nog vragen? We staan voor je klaar om je verder te helpen, dus neem gerust contact op als je nog iets wilt weten. De contactpersonen en -gegevens vind je onderaan dit bericht.

Kies voor techniek!

Werken in de techniek is afwisselend en zelfstandig werk. Je hebt veel contacten en werkt steeds weer op andere plekken. En – ondanks de coronacrisis – aan werk geen gebrek, het tekort aan technische vakmensen groeit snel. Dus als je je diploma hebt, is er volop werkgelegenheid! Bij de Technicampus leiden we vakmensen via de BOL of BBL op voor een technisch beroep in de bouw, metaal en elektro en installatie. Als student werk je een aantal dagen per week bij een technisch leerbedrijf of je loopt er stage. De overige dagen ben je bij de Technicampus. Daar volg je theorielessen en leer je technische vaardigheden in onze modern ingerichte werkplaatsen.

Onze opleidingen

Kijk voor meer informatie over onze opleidingen hier:

 

Aanmelden

Ben je zeker van je keuze en wil je je aanmelden? Lees hier meer over het aanmeldtraject. Aanmelden doe je ook via de site van Aventus: www.aventus.nl.

Contactinformatie

Wij beantwoorden graag al je vragen. Neem gerust contact met ons op: