14-03-2020 – update over praktijk- en theorielessen bij Technicampus ivm corona

- 14 maart 2020 -

Beste student, ouder/verzorger en relatie,

In verband met het coronavirus heeft onze partner Aventus besloten dat alle theorielessen op locatie tot en met 3 april komen te vervallen. Het onderwijs gaat door. Voor meer informatie en contactgegevens verwijs ik naar de Aventus website: www.aventus.nl/nieuws/coronavirus-richtlijnen-aventus-en-faq.

Daarnaast hebben wij besloten dat ALLE praktijklessen op maandag 16 en dinsdag 17 maart in het gebouw van de Technicampus niet doorgaan.

Maandag en dinsdag zal het managementteam van de Technicampus samen met haar partners bepalen hoe wij de praktijklessen in de komende weken zoveel mogelijk toch vorm kunnen geven.

Nieuwe informatie publiceren we via onze website.

Jan Jansen

Directeur Technicampus

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen